Pianoles

pianoles
4-mains bij de voorspeelmiddag

De piano en het bespelen van de piano heeft voor velen een aantrekkingskracht, voor klein en voor groot. Pianomuziek is in zichzelf al heel compleet. Maar hoe toveren die pianisten nou die mooie klanken uit dat prachtige instrument? Hoe weten ze nou de weg met hun tien vingers op die mysterieuze zwarte en witte toetsen? Hoe lezen ze het abacadabra van de muzieknoten (net zoals alle musici natuurlijk)?

pianoles
Inspelen

Les op maat
Iedereen van 6 tot 106 jaar, van beginner tot gevorderde, kan bij mij komen voor pianoles. Plezier in het muziek maken is mijn uitgangspunt voor het lesgeven, dit zie ik als de basis om tot resultaat te komen. Ik kijk zo goed mogelijk naar de wensen en mogelijkheden van de individuele leerling en pas mijn lessen daarop aan. Zo krijgt iedereen les op maat. Ik hanteer niet één methode, maar de basis van mijn lessen is wel het noten lezen. Dat hoef je vooraf niet te kunnen, dat leer je hier in de les. Ook kan ik je leren pianospelen met akkoorden. Door de lessen heen weef ik stukjes muziektheorie en gehoortraining.
Kijk ook bij: Pianoles is geschikt voor …

pianoles
Concentratie

Voorspeelmiddagen

Muziek moet klinken! Om mijn leerlingen de gelegenheid te geven podiumervaring op te doen op een leuke en veilige manier, om familie en vrienden te laten horen wat je kunt, en omdat het erg leuk is te horen waar anderen mee bezig zijn, organiseer ik ieder jaar een voorspeelmiddag, meestal in november. Daarbij probeer ik ook leerlingen samen te laten spelen, voor wie dat wil. Het is altijd weer een feestje!

Applaus voor allemaal!

 

terug naar:   Welkom
verder naar: Pianoles is geschikt voor …